Rozvaha pohybu – ohybnosť a sebadisciplína

Rozvaha pohybu – ohybnosť a sebadisciplína

Workshop 12.10. od 9:00 – 12:00

Názov: Rozvaha pohybu – ohybnosť a sebadisciplína

Začneme spoločnou meditáciou, ktorou nás Matej prevedie. Budeme pokračovať dychovými cvičeniami a naučíme sa porozumieť živelnej energií, ktorá prechádza našim telom. Zacvičíme si pohybovú zostavu Rozvahy pohybu, ktorá bude dostupná ako pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilých. Zameriame sa na ohybnosť a pružnosť tela. Porozprávame sa spolu na tému “Cvičenie a sebadisciplína”.

Workshop je vhodný pre všetky vekové kategórie začiatočníkov aj pokročilých, rovnako tiež pre učiteľov jogy, tanca, meditácie, bojových umení a rôznych pohybových aktivít.

Na workshope sa budeš učiť:

* spevniť a spružniť svoje telo
* podporiť svoje zdravie
* budovať si sebaúctu a sebadôveru
* rozvýjať svoj tvorivý potenciál
* pracovať so strachom a úzkosťou
* vytvárať si životnú rovnováhu
* rozpoznávať svoj životný zámer

Čo je Rozvaha pohybu?

Rozvaha pohybu je transformačná metóda vytvorená Matejom Jurenkom, ktorá pomáha vytvárať vedomé prepojenia medzi telom, mysľou, emóciami a duchom cez všetky úrovne duše. Pomáha nám rozširovať vnímanie nášho tela a odovzdáva nástroje k autentickému vyjadrovaniu seba skrze naše vlastné telo. Kombinuje jogové ásany, akrobatické prvky, terapeutický tanec, meditačné techniky a prírodné duchovno. Všetko je v neustálom pohybe. Každá vibrácia je pohyb. Skrze svoj pohyb vyjadrujeme svoj zámer. Rozvaha pohybu preto spočíva v správnom používaní svojho tela pri uskutočňovaní toho zámeru. Prejavom rozvahy pohybu je správny postoj, zdravie, radosť, ladnosť a rozpúšťanie obmedzení v súlade so silou a vôľou.

Kto je Matej Jurenka?

Matej je celosvetovo uznávaný jogín, slovenský rodák s vyše 20 ročnými učiteľskými skúsenosťami. Svoje učenie pravidelne zdieľa na pobytoch a workshopch po celom svete. Pravidelne medituje, vzdeláva sa v oblasti liečiteľstva a psychoterapie, zaujíma s o šamanizmus a prírodné duchovno. Žije už 10 rokov na strednom Slovensku v jurte v lese.

Odkazy:

Úvod


http://www.instagram.com/matej_jurenka

Cenu za workshop 30 euro.